انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

انواع ویزای استرالیا

استرالیا، کشوری که آمار بالای رفاه و سلامت مردم آن، بسیاری از مردم در کشورهای مختلف را به فکر مهاجرت می‌اندازد. اگر قصد سفر یا مهاجرت به استرالیا دارید، بدانید که استرالیا یکی از کشورهای مهاجرپذیر است که برای اولین بار توسط انگلیسی‌ها کشف شد و تا مدت‌ها مستعمره‌ی انگلستان بود. استرالیا ششمین کشور بزرگ جهان است که توانسته است در گردشگری رتبه هفتم جهان را کسب کند. این کشور بسیار زیبا فاصله زمانی 7 ساعته با ایران دارد.

در این مقاله با ما همراه باشید تا انواع ویزاهای این کشور زیبا و هیجان‌انگیز را به شما معرفی کنیم:

استرالیا به خاطر وضعیت اقتصادی مناسب و بازار کار عالی، سطح زندگی و رفاه بالا و جاذبه‌های گردشگری بسیار، یکی از مقاصد مهم مهاجرتی است. از استرالیا می‌توان به‌عنوان یک کشور متمدن و پولدار و بافرهنگ یادکرد.

undefined

انواع ویزاهای استرالیا

۱)‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

۳) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

۴) مهاجرت والدین (Parent Migration)

۵) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

۶) ویزای دانشجویی (Student Visa)

۷) ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

 

درباره هرکدام از ویزاها به‌اختصار توضیح کوتاهی می‌دهیم:

۱)‌ ویزای اقامت دائم از طریق مهارت و تخصص (Skilled Migration)

 این ویزا به سه کلاس 189 و 190 و 468 تقسیم می‌شود.

ویزای کلاس 189: این ویزا بهترین حالت ویزای استرالیا است. شما می‌توانید اقامت استرالیا را بدون هیچ شرط و شروطی داشته باشید که مدت اعتبار این ویزا 5 سال است.

شرایط اخذ این ویزا:

·        سن کمتر از 45 سال

·        آیلتس 6 ولی امتیازی ندارد.

·        شغل و تحصیلات

ویزای کلاس 190: این ویزا هم 5 ساله است که شرط این ویزا این است که شما در یکی از ایالت‌های استرالیا کار یا تحصیل به مدت دو سال انجام دهید که بعد از این دو سال 5 امتیاز به امتیازهای شما اضافه می‌شود که اگر 55 امتیاز داشته باشید می‌توانید اقامت دائم بگیرید.

شرایط اخذ ویزای 190:

·        سن کمتر از 50 سال

·        مدارک شما باید در سازمان ارزشیابی‌کننده غل در استرالیا بررسی شود

·        باید پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOL اداره مهاجرت ثبت کنید.

·        گرفتن اسپانسر ایالتی

ویزای کلاس 489: اقامت موقت با قید و شرط استرالیا است و مدت اعتبار این ویزا 4 سال است.95 درصد این ویزا منجر به اقامت دائم می‌شود.

شرایط اخذ ویزای 489:

·        سن کمتر از 50 سال

·        مدارک شما باید در سازمان ارزشیابی‌کننده شغل در استرالیا برسی شود.

·        باید پرونده خود را برای انتخاب شدن در سامانه EOL اداره مهاجرت ثبت کنید.

·        گرفتن اسپانسر ایالتی

·        آیلتس 5 و نیم

 

۲) مهاجرت از طریق تجارت و سرمایه‌گذاری (Business Migration)

شما با داشتن این ویزا می‌توانید در استرالیا سرمایه‌گذاری کنید و کارفرما بشوید که معمولاً اعتبار این ویزا 4 سال است.

۳) مهاجرت همسر (Spouse Migration)

این ویزا اقامت دائم است که از طریق ازدواج رخ می‌دهد. این ویزا برای کسانی است که همسرشان مقیم دائمی استرالیا باشد یا شهروند استرالیا باشد. کارشناسان این ویزا خیلی سخت‌گیرانه عمل می‌کنند اگر فکر کنند که ازدواج شما دائمی و واقعی نیست، این ویزا به شما تعلق نمی‌گیرد.

۴) مهاجرت والدین (Parent Migration)

فرزندان مقیم استرالیا می‌توانند درخواست اقامت والدین خود را بدهند که برای این کار آن‌ها باید استطاعت مالی داشته باشند. باید قبل از ورود والدینشان همه‌چیز را برای اقامتشان فراهم کنند.

۵) آخرین فرد بازمانده (Last Remain Relative)

این ویزا برای افرادی است که تمامی اقوام درجه‌ یک آن‌ها مقیم کشور استرالیا هستند و هیچ فردی را در ایران ندارند.

۶) ویزای دانشجویی (Student Visa)

برای این نوع ویزا، باید منابع کافی مالی برای پوشش هزینه‌های اقامت و تحصیلی را داشته باشید.

مدارک لازم برای اخذ ویزای دانشجویی استرالیا:

به‌طورمعمول، دانشجویان باید مدارک زیر را ارسال کنند:

•        فرم تکمیل‌شده درخواست ویزای تحصیلی استرالیا (۱۵۷ دلار استرالیا)

•        هزینه بررسی درخواست ویزا که در حال حاضر در اکثر موارد ۵۵۰ دلار استرالیا (۴۲۰ دلار آمریکا) است.

•        کپی صفحه بیوگرافی گذرنامه (ممکن است از برخی از دانشجویان خواسته شوند که گذرنامه خود را به‌ صورت فیزیکی ارائه دهند).

•        تأییدیه ثبت‌نام یا پیشنهادنامه

•        مدارک اثبات منابع مالی کافی

•        مدارک مربوط به بیمه درمانی

•        نتایج آزمون زبان انگلیسی

•        نتایج بررسی سابقه کیفری

•        چهار قطعه عکس جدید در اندازه عکس گذرنامه

پس از تهیه مدارک لازم و اسکن آن‌ها، باید یک حساب کاربری ایجاد کنید و از طریق سیستم ImmiAccount درخواست خود را به‌صورت آنلاین ثبت کنید.

undefined

۷) ویزاهای موقت شامل انواع ویزاهای توریستی (Visitor Visa)

اگر قصد گردش در استرالیا و بازدید از مناظر زیبای آن یا دیدار با والدین یا فرزندان خود را دارید، بهتر است برای این نوع از ویزای استرالیا درخواست دهید. برای این نوع ویزای استرالیا می‌توانید به‌صورت آنلاین از ایران اقدام کنید که این ویزا یکی از دشوارترین ویزاهای استرالیا است و دارای انواع مختلفی است.

ویزای توریستی گردشگری:

مدت اعتبار این ویزا 3 و 6و 12 ماه است. دارندگان این نوع ویزای توریستی اجازه کار نخواهند داشت.

ویزای توریستی فامیلی استرالیا:

برای دریافت این نوع ویزای استرالیا باید دعوت‌نامه‌ای از جانب یکی از دوستان یا آشنایان خود که در استرالیا ساکن هستند، دریافت کنید. این ویزا یکی از مناسب‌ترین راه‌ها برای سفر به استرالیا دریافت ویزای توریستی فامیلی استرالیا است. دارندگان این ویزا اجازه کار ندارند و مدت‌ زمان این ویزا 3 ماه است.

ویزای توریستی بیزینسی استرالیا:

در صورتی‌ که برای حضور در کنفرانس، برگزاری مصاحبه شغلی، انعقاد قرارداد کاری و مواردی همانند این را دارید، نیاز به درخواست برای ویزای توریستی بیزینسی استرالیا خواهید داشت. سقف این ویزا سه ماه است.

 

بهناز اعلایی
نویسنده بخش تولید محتوای ژیوار، عاشق سفر وطبیعت و دنیای کار
 

ادامه مطلب ...